torstai 21. marraskuuta 2013

Integrointitehtävä - ohi on!

Tuntuu, että viime viikkoina ei koulussa ole tapahtunut mitään ja kuitenkin sitten hirveästi! Syynä ehkä keittiötunneilla muiden ryhmien integrointitehtävät eli eräänlaiset näytöt, joiden aikana muut ryhmäläiset ovat toimineet vain asiakkaina eivätkä ole osallistuneet keittiötunneille syömisen lisäksi kuin loppusiivoukseen. Integrointipäivinä "tulessa" oleva ryhmä on valmistanut muille kolmen ruokalajin menun, kattanut ja tarjoillut ruoat, opponenttiryhmä tarkkaillut ja arvostellut työpäivän suoritusta.

Meidän ryhmän integrointi oli tiistaina ja hyvinhän se meni, vaikka neljän hengen ryhmityksellä pyörittiinkin. Itse hoidin alkukeiton, minkä lisäksi katoin. Meidän menu oli seuraavanlainen:


 ***

Katkarapuveloutéekeitto
- juustosämpylät, yrttilevite

Lohimedaljongit
- nuppuvihannekset
- perunasose
- ravintolatartar

Kerroskiisseli
- puolukka-mansikka ja vanilja

***

Aineksia katkarapukeittoon...
...ja vähän koristetta pöytään.
Arvosanaksi saimme 3- ja siitä saa kyllä olla hyvin tyytyväinen. Kommunikointi ryhmässä toimi todella hyvin, ruoat onnistuivat, kattaus tuki merellistä ruokateemaa ja tarjoilukin meni hyvin, suurimmaksi osaksi. Miinuksia tuli lähinnä vatitarjoilun tiuhatahtisuudesta ja siitä, että levitteet ja pääruoan kylmä kastike jäivät pöytään, vaikka aloimme jo tarjoilemaan jälkiruokia. Toisaalta, nyt varmaan muistan koko loppuelämän, että ruokapöydän tulee olla täysin puhdas ennen jälkiruokien pöytiin tuomista. Kokonaisuudessaan integrointi oli aika mukava ja oli hyvä, kun sai olla itse vastuussa kaikesta - tämä pakotti muistamaan asioita ihan eri tavalla.

Vaikka integrointi ei oikeastaan hirveästi etukäteen jännittänyt, niin sen jälkeinen olo oli todella levollinen. Näillä fiiliksillä on hyvä jatkaa työssäoppimiseen, joka alkaa ensi viikon torstaina. Yikes! :D

2 kommenttia:

  1. näil kö männää?kiitoksii nimpparionnitteluista!

    VastaaPoista
  2. Mää tykkään kun sä teet kakkuja ysm...

    VastaaPoista